Køb af bolig

Skal du købe bolig?

I et boligkøb er der både følelser, tryghed og penge på spil. Det handler om dit hjem – rammen om dit liv. Det handler om din økonomi flere år frem i tiden.

Ejendomsmægleren, der sælger en bolig, er engageret af sælger til at varetage sælgers interesser i handlen bedst muligt.

DE anbefaler, at du som køber sikrer dig selv, ved at gøre brug af din egen rådgiver, når du skal købe bolig. I dag tilbyder mange ejendomsmæglere at hjælpe og rådgive købere ved et boligkøb.

DE's Tryghedsmærke i køberrådgivning

Med en ejendomsmægler som køberrådgiver får du en ekspert ved din side i handlen. Det kan spare dig for både bekymringer, besvær og penge.

Hvis du vælger en ejendomsmægler med DE’s Tryghedsmærke i køberrådgivning, kan du være sikker på, at det er en person, som har relevant uddannelse inden for køb og salg af fast ejendom.

Derudover har personen været på DE’s køberrådgivningskursus og bestået en specifik eksamen inden for køberrådgivning. Endelig vil personen være medlem af DE, hvilket bl.a. betyder, at han eller hun er dækket af relevant ansvarsforsikring, at der bliver stillet løbende krav om efteruddannelse, samt at personen har adgang til diverse faglige artikler, opdateringer, nyhedsbreve osv.