Politisk fokus

I DE lægger vi stor vægt på at varetage vores medlemmers interesser bedst muligt. Derfor tager vi løbende fat i forskellige sager, der er vigtige for vores medlemmer og for branchen generelt. Læs mere om vores politiske fokus her.

Ejendomsmæglerens rolle skal være central i boligkøb

Vores boligbehov er forskellige. Det skyldes, at der er forskelle på land og by, forskel på præferencer og forskel på mennesker.

Men måske er noget alligevel ens. For alle går gennem en rejse, når det gælder boligen, og alle har boligbehov, der skifter gennem livet. Ung, børnefamilie eller pensionist.  

Rejsen gennem boliger er også rejsen gennem livet. For at sikre den bedst mulige rejse, er det Dansk Ejendomsmæglerforenings mål, at der skal være en ejendomsmægler involveret i alle bolighandler.

En bolighandel involverer mange specialer – fx jura, forsikring, finansiering, byggeri og energi. Derfor er det en god idé at alliere dig med en dygtig rådgiver. Og det er ikke ligegyldigt, hvem du tager med på råd.

Medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening er pålagt løbende efteruddannelse og har adgang til specialiseret hotline samt omfattende juridisk vidensbank. 

Læs mere om MDE-mærket 

Klima-forbedringer skal være nemt for boligejere

I kampen for at reducere CO2-udledningen med 70% i 2030, er alle dele af samfundet nødt til at tage ansvar. Det gælder dermed også ejendomsbranchen. Derfor har vi i Dansk Ejendomsmæglerforening set på, hvilke tiltag vi kan komme med fra vores del af samfundet.

Det er blevet til ti forslag til nedbringelse af CO2-udledningen fra husstandene.

Det drejer sig blandt andet om konkrete politiske forslag, der skal gøre det nemmere for alle boligejere at tænke bæredygtigt. 

Ti klimavenlige tiltag på ejendomsmarkedet