Finansbachelor

Fordyb dig og læs fuld tid til finansbachelor på 3½ år

Hvis du har en HHX, STX, HTX eller HF og du gerne vil læse på fuld tid, kan du vælge den 3½ årige Finansbacheloruddannelse.

Finansbacheloruddannelsen er SU berettiget, og der er ingen deltagerbetaling.

 

Du skal supplere med et eller flere fag på Akademiuddannelsen i FR - Ejendomshandel

Finansbacheloruddannelsen skal suppleres med ejendomsmæglerfaget "Bolighandel III", hvis du på uddannelsen har gennemført specialeretningen Ejendomshandel. Finansbacheloruddannelsen skal suppleres med ejendomsmæglerfagene "Bolighandel I", "Bolighandel II" og "Bolighandel III", hvis du på uddannelsen valgte en anden specialeretning. Fagene tages på Akademiuddannelsen i FR - Ejendomsmægler.

Læs mere om Akademiuddannelsen i FR - Ejendomsmægler på skolernes fælles tilmeldingssite finanstilmelding.dk

 

Praktikophold på Finansbacheloruddannelsen

Der indgår et 6 måneders praktikophold hos en ejendomsmægler på andet år af Finansbacheloruddannelsen. Praktikopholdet tæller med i de mindst to års erhvervserfaring, som er kravet for at du kan søge om optagelse i ejendomsmæglerregistreret. Praktikken tæller dog kun med, hvis indholdet i den lever op til Erhvervsstyrelsens krav til relevant erhvervserfaring.

Læs mere om reglerne for relevant erhvervserfaring her.

 

Kontakt skolen med spørgsmål

Har du spørgsmål om adgangskrav, merit, afholdelsessted, afholdelsestider, mv., skal du kontakte skolen hvor du ønsker at læse.

Find skolernes kontaktoplysninger og læs mere om Finansbacheloruddannelsen på Uddannelsesguidens hjemmeside.

Du skal også have erhvervserfaring!

Udover Finansbacheloruddannelsen og de 3 ejendomsmæglerfag fra Akademiuddannelsen i FR - Ejendomsmægler skal du have mindst 2 års relevant erhvervserfaring fra en boligmægler, før du kan søge om optagelse i Erhvervsstyrelsens ejendomsmæglerregister og få lov at bruge titlen ejendomsmægler.

Læs mere om reglerne for relevant erhvervserfaring her.